duminică, 14 aprilie 2013

Spring alert !

Cel mai important must-have pentru primăvară este, indubitabil, fericirea. Cum altfel ai putea să te integrezi în peisajul spectaculos al exploziei de culori și sentimente?

Dimineața, când soarele care se trezește deodată cu tine îți zâmbește galeș, realizezi că asta o sa fie o zi bună. Iei prima înghițitură de cafea și simți - pe bune, chiar simți că nu există un mod mai bun să te trezești, că fiecare ceașcă de cafea e o binecuvântare pentru omenire. Deschizi dulapul și ai o surpriză . Garderoba ta de primăvară s-a instalat în mod miraculos și fiecare haină mai mult sau mai puțin colorată așteaptă să te îmbrățișeze călduros.Adaugi la succesiunea asta de evenimente playlist-ul tău cu melodii preferate și așteaptă-te să vezi efectul.. wow ! Totul se combină armonios într-o astfel de zi, și indiferent dacă alegi să mergi pe jos( bineînțeles că asta vrei să faci pentru că e așa drăguț afară!) sau prietenele tale nu atât de entuziasmate ca tine te corup să iei mașina .. vremea asta tot așa frumoasă rămâne .
E ca și cum fiecare gând negru se ascunde de teama soarelui, de teamă să nu fie decolorat. În astfel de zile soarele reușește să îți elimine fiecare urmă de încruntare de pe frunte, așa cum nici o cremă nu o poate face pe durata iernii. Unde-ai fost, soare? Unde-ai fost, zâmbet?
Ce ne place nouă să facem în astfel de zile? Ei bine.. ne place să uităm c-a existat vreodată o iarnă posomorâtă sau întâmplări nefericite. Ne place să fim optimiști, să ne îmbrăcăm frumos ca să ne asortăm cu peisajul. Ne place să zâmbim mult și să căutăm să nu irosim ziua asta fără să ne alegem cu ceva special din ea. Devenim dinamici, spontani, inventivi.. devenim amuzanți și amabili.Încercăm să ne întrecem pe noi înșine, ne propunem să fim ”MULT MAI” față de cum am fost. Profităm de primăvară. E un lucru care vine de la sine, de undeva dinăuntru, la majoritatea dintre noi, chiar și la aceia care nu vor să recunoască..
 A venit primăvara, în sfârșit ! Hai să ne îmbrăcăm cu toții în fericire și să accesorizăm zâmbete colorate în aceste zile :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu