duminică, 30 ianuarie 2011

He's just not that into you..

Am incercat de multe ori sa deschid un subiect pe tema asta, si nu stiu de ce, dar de fiecare data abandonam inca de la inceput. Acum stiu ca motivul era ca nu eram pregatita sa vorbesc despre asta…Acum ca am trecut peste,am sesizat ca de fapt, intr`un fel sau altul fiecare dintre noi [fara exceptie !] ne confruntam cu asta cel putin o data in viata . Si toate avem tendinta sa credem ca in cazul nostru va fi diferit .. Wrong !! :) Nu vreau sa insinuez prin asta ca nu merita sa te ostenesti sa incerci, dar trebuie sa stii cand sa te opresti. Trebuie sa incetezi sa te chinui sa faci din asta o poveste,cand de fapt nu`i nimic altceva decat o .. simpla aventura. Daca simti ca te`ai implicat si nu e reciproc, trebuie,trebuie sa renunti. Nici o discutie din lume de pe tema asta nu va duce la ceva bun,nici macar impotrivirea ta dozata,in speranta ca poate va realiza ce simti tu si totodata ce simte el pentru tine.
   Stiu stiu stiu ! E fermecator la inceput si intotdeauna credem ca se lasa greu de cucerit, ca reprezinta o provocare .. E incitant cand il intalnesti la o petrecere sau oriunde altundeva in public si te flateaza ca si cum ar fi inebunit dupa tine. Dar e la fel de frustrant faptul ca nu te suna a doua zi,faptul ca nu iti cere sa iesiti sau faptul ca te ignora cand e cu prietenii lui. Si in acel moment incepi sa te intrebi unde ai gresit si de ce. E normal, ti`a lasat impresia ca vrea mai mult, nu?  Incepi sa te straduiesti mai tare. Sa iei fiecare vorba ,fiecare gest si sa`l interpretezi cum iti convine tie mai mult sau sa`l despici in paispe mii ca sa`ti dai seama ce a vrut sa demonstreze prin asta.  Ai n+1 prieteni care se lupta sa`ti deschida ochii dar nu`i asculti,fiindca tu simti ca ei n`au habar de ce se intampla intre voi cand sunteti impreuna,ei nu cunosc alchimia aceea, ei pur si simplu nu stiu. Si`n cele mai nefericite cazuri,soarta va pune in fata de 100 de ori. De 100 de ori sunteti impreuna seara, de 101 ori nu te suna a doua zi. Iti lasa impresia poate,ca vrea o relatie dar nu stie cum s`o spuna? Categoric, asta trebuie sa fie. Iti faci asadar curaj si`i marturisesti entuziasmata de sentimentele tale pentru el..si ai tot avantul si toata increderea din lume pentru ca esti atat de sigura ca dupa asta se va intampla acel lucru la care tu aspiri,visezi si  pe care ti`l doresti de atata timp !! Si buff. Spre marea ta surprindere, se pot intampla doar doua lucruri : 1. Iti spune ca ..ai fost doar o distractie, lui nu`i prea place sa se implice in relatii.. 2. Se sperie de intentiile tale si o ia la sanatoasa .
 Oricat de nesimnificativa,frustrata,furioasa,inutila,dezamagita,ratata,seaca pe dinauntru te`ai simti..capul sus ! Nu o lua ca pe un esec, ia`o ca pe o experienta pe care daca vei mai avea nenorocul s`o intalnesti pe viitor,vei stii ce sa`ti spui : He is just not that into me :) !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu