luni, 14 noiembrie 2011

He's just not that into you - part 2.

V-am mai spus cat e de greu uneori sa separi rationalul de imaginar ? Nu ca as fi nebuna, nu sunt, dar mi-e greu. Stiti voi, oras nou, viata noua, anturaj nou si bineinteles, intotdeauna, un nelipsit si nou ..EL.
Cel admirat,popular,indragit,amabil,matur,frumos, dar nu de nasul tau. Cel care se comporta frumos cu tine si cu toata lumea dar pentru ca ai tu o slabiciune fata de el capeti impresia ca te trateaza altfel. NU !
Stiu ca speri sa fie asa, speri intr-un happy-ending exact ca in filmele cu Hilary Duff si Chad Michael Murray dar .. unde nu e, nu exista, oricat de mult te-ai incapatana sa crezi asta.E atat de aproape pragul ala, e de ajuns sa faci un singur pas, si te-ai scufundat. Si o faci, pentru ca e mai greu sa te mentii la suprafata, nu iti convine ideea ca in povestea asta rolul principal nu iti apartine tie. E mai usor sa te ancorezi de sperante desarte si idei preconcepute cum ca situatia se poate schimba in orice moment daca tu vrei asta, daca preiei initiativa si il dai peste cap cu felul tau de a fi si cu pofta ta de viata. Ei bine, de-ar fi atat de simplu. Stii bine ca socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ.La fel e si in cazul asta.Iti propui asta, mergi increzatoare ,asta pana cand pasesti in incaperea in care parca numai el exista. Faci abstractie de restul lumii. Te inmnoi, nu mai esti tu, nu mai reactionezi asa cum te asteptai sa o faci. Te simti neimportanta, prea neimportanta, unde a disparut curajul ala care simteai ca da pe-afara? Unde-i entuziasmul? Un singur cuvant iti trece prin minte- breathtaking. Cam asta e impactul pe care il are asupra ta. Cum te lupti cu toate astea, cum le faci fata? Cum porti iar o lupta inversunata cu tine insuti ,cum inveti sa te abtii sa-l mai fixezi cu privirea, cum inveti sa nu iti mai doresti sa se apropie de tine? Cum dobandesti incredere in preajma lui? Cum s-a transformat asta dintr-o lectie invatata intr-un examen picat? Cum de ma simt atat de descurajata, si de ce? Cum se face ca.. atunci cand iti place de o persoana, parca toti baietii din univers se lupta pentru atentia ta, numai ala, el, pare neinteresat, abstract si rece? Urasc filmul asta. Pe cuvant.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu